03
feb

E-zeepkist race Technieker & Ingenio [INSCHRIJVINGEN]

3 feb 2020, 12:00 - 1 mei 2020, 12:00
Gratis
NHL-Stenden

De Technieker & SV Ingenio E-zeepkistrace.

Omdat de wereld volledig in het teken staat van het klimaat en de modernisering van voertuigen naar elektrische aandrijving vol op gang is, gaan wij ook ons steentje bijdragen!

Als noorderlingen kennen wij het concept van heuvels helaas nauwelijks, en aangezien wij allemaal engineers zijn is een vorm van aandrijving erg interessant voor ons. Maar waarom een moeilijke verbrandingsmotor gebruiken als dit niet meer modern is, en je hele goede elektro-technici hebt in het noorden?
Waarom een simpele skelter ombouwen als je WTB tot je beschikking hebt?
En zet hier eens een ICT'er bij neer, dan kan je allemaal data gaan meten van je ritten, en zo de wagen helemaal fine-tunen.
En TBK en toegepaste wiskunde dan? Zorg dat je je geld goed besteed, regel sponsoren voor onderdelen en materiaal. Bereken de capaciteiten van je wagen en zorg ervoor dat je klaar bent voor de strijd tegen professionals!


Je krijgt de kans om 12 weken lang aan je zeepkist te werken met een team van 5 tot 10 mensen. In deze periode krijg je het volgende tot je beschikking:

  • €500,- te besteden aan materiaal en onderdelen.
  • Toegang tot een werkruimte met allerlei groot gereedschap. (Zoals een laswagen, een brug en meer)
  • Een super tijd met je teamgenoten, waarin je in aanraking komt met allerlei bedrijven, en gaat concurreren tegen professionals en je mede-studenten.


Uiteindelijk wanneer de wedstrijddag daar is mag je de strijd aan gaan tegen je mede-studenten en teams van professionals. Deze professionals zullen eigen samengestelde teams zijn van bedrijven zoals VDL, welke de elektrische 612 heeft gemaakt!

Wil jij zien of je het beter kan dan de professionals van vandaag? Stel je team samen en doe mee!

Meer info over reglementen, eisen en verschillende disciplines waar op gemeten wordt, zie Hier.

Meedoen? Schrijf je hier in!