25
aug

Introductie 21/22

25 aug 2021, 10:00 - 25 aug 2021, 22:00
Gratis
VOLGT

Welkom allemaal!

We hebben allemaal zin in het nieuwe jaar en om dit jaar goed van start te laten gaan willen we ALLE jaargangen de mogelijkheid bieden op een leuke en gezellige introductie/start van het nieuwe jaar. Op deze manier verwelkomen we de nieuwe studenten op een leuke wijze, ben jij er ook bij?

Wat de planning en organisatie van het intro precies zijn hangt van de coronamaatregelen af of het intro online of fysiek zal mogen plaatsvinden. Maar gelukkig lijkt het erop dat we eindelijk weer gezellig fysiek bijeen mogen komen. Er zullen leuke (kennismakings-)activiteiten geplant worden, waaronder een pubquiz, maar ook verzorgt een van onze sponsoren een presentatie. Mits het intro fysiek plaatsvindt zal vervolgens een leuke actieve training worden gegeven. Na deze training gaan we gezellig met zijn allen een hapje eten en 's avonds lekker genieten van wat Leeuwarden te bieden heeft als studentenstad.

We hopen jullie 25 augustus te mogen verwelkomen!

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu snel in voor Introductie 21/22 op 25 augustus 2021 - Om 10:00.

Nog maar 499 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Alleen voor de studies en/of partijen: Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Technische bedrijfskunde, HBO ICT, Toegepaste wiskunde en Docenten

Inschrijven kan tot 23 augustus 2021 - 00:00 uur.