Partners van Ingenio

Wij willen graag leuke en interessante activiteiten organiseren voor onze studenten maar dit kunnen wij niet alleen, hiervoor hebben wij sponsoren nodig! Hieronder een overzicht van onze partners.

Klik op een logo om naar de website van een van onze partners te gaan!

Voort

Wij zijn Voort. Dé detacheerder van de beste technische specialisten van Nederland.

Wij zorgen voor vooruitgang. Door mensen en bedrijven bij elkaar te brengen. Samen werken aan groei. Dat is onze kracht. Met een collectief aan bevlogen doordenkers en doorzetters helpen wij organisaties verder.

Dat komt door onze manier van denken. Wij noemen dat voorwaarts denken. Dat is denken in kansen en mogelijkheden. Door verder te kijken dan de standaard paden. Door de juiste vragen te stellen. Door meer te willen weten. Op zoek te gaan naar de antwoorden op de vragen van morgen.

Wij zijn de plek voor technische professionals die willen groeien. Professionals met onbedwongen energie, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Hier vind je de ruimte om alles uit jezelf te halen. Hier krijg je de sturing die je helpt verder te groeien. Ontdek welke technische baan jouw hart sneller laat kloppen.

Groei verder. Ga Voort.

TKP Pensioen

TKP is een van grootste pensioenuitvoeringsorganisaties van Nederland. Ruim 3,7 miljoen Nederlanders en meer dan 26 pensioenfondsen vertrouwen op onze dienstverlening. Of het nu gaat om een pensioenuitkering die juist én op tijd is, of om een actueel overzicht van het opgebouwde pensioen. Zo maken we pensioen ‘easy’. Ruim 900 talentvolle professionals – jong én oud – kiezen dagelijks voor TKP. Waarom?

  • De inhoud van ons werk, veel ruimte om met eigen ideeën te komen en energieke collega's die elkaar graag helpen;
  • Veel sportieve en gezellige activiteiten, zoals een wekelijkse bootcamp, fiets- en skiweekenden en een maandelijkse borrel;
  • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling – van workshops en coaching tot persoonlijk opleidingsplan.

TKP staat in de top 3 pensioenuitvoerders van Nederland én is onderdeel van Aegon. Bij ons werk je op niveau, gewoon in Groningen. We hebben regelmatig ICT stages op het gebied van security, technology, architectuur en datamanagement. Maar ook voor young professionals hebben we interessante uitdagingen.

FASTFORWARD JE CARRIÈRE. EASY.
Je carrière beginnen in Groningen is ‘easy’. Zeker als je aan de slag gaat bij TKP. Want bij ons werk je met andere knappe koppen aan uitdagende projecten.

De pensioenwereld is een mooie wereld voor ICT’ers die van een stevige uitdaging houden. En dan heb jij bij ons dubbel geluk. Van een financiële instelling ontwikkelen wij ons de komende jaren tot een state-of-the-art ICT-bedrijf in de financiële wereld.

Met Angular, Cucumber en Drupal verbeteren ze dagelijks onze systemen. En bouwen we diverse widgets en applicaties voor onze klanten. Maar we willen meer: van fintech en data analytics tot AI en blockchain.

Meer informatie: werkenbijtkp.nl/ict

Part techniek

PART Techniek, Nr. 1 in technische carrières heeft een sterk netwerk van technische opdrachtgevers en een groot aanbod van vacatures. We hebben mogelijkheden op alle fronten. Of je nou machines bedenkt, tekent, bouwt, onderhoudt of vernieuwd. En of je nu junior, medior of senior bent. PART Techniek, Nr. 1 in technische carrières helpt je aan de volgende stap in jouw carrière!

NHL Stenden Hogeschool

Door grenzen te verleggen bereik je meer. Daarom dagen wij onze studenten, medewerkers en partners iedere dag uit hun talenten te ontdekken en te versterken. Deze ontdekkingsreis overstijgt de grenzen van het eigen vakgebied en de eigen omgeving.