Vrienden van Ingenio

Wij willen graag leuke en interessante activiteiten organiseren voor onze studenten maar dit kunnen wij niet alleen, hiervoor hebben wij vrienden nodig! Hieronder een overzicht van onze vrienden.

Sociëteit Vox

Midden in de binnenstad van Leeuwarden staat aan de Nieuwesteeg een prachtige sociëteit die een ontmoetingsplek is voor velen. Sociëteit Vox stond voorheen bekend als het Jezus Café van Youth for Christ en is sinds het jaar 2009 de sociëteit van Navigators Studentenvereniging Leeuwarden. Bidden, bijbel lezen, borrelen en feestjes vieren. Vox kent vele doelen. Vox is in het beheer van Stichting Sociëteit Vox.

Northern Lions Esports

"From humble beginnings to high ends", dat is de slogan Northern Lions Esports. Samen gaan we een sportieve digitale samenwerking aan!

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden is een van de gezelligste studentensteden van Nederland! Er zijn verschillende studiemogelijkheden aan de hogescholen en universiteiten, maar je wil natuurlijk ook genieten tijdens je studietijd. Word daarom ook lid bij een van de verschillende studentenverenigingen voor een onvergetelijke studententijd!