Vrienden van Ingenio

Wij willen graag leuke en interessante activiteiten organiseren voor onze studenten maar dit kunnen wij niet alleen, hiervoor hebben wij vrienden nodig! Hieronder een overzicht van onze vrienden.

Sociëteit Vox

Midden in de binnenstad van Leeuwarden staat aan de Nieuwesteeg een prachtige sociëteit die een ontmoetingsplek is voor velen. Sociëteit Vox stond voorheen bekend als het Jezus Café van Youth for Christ en is sinds het jaar 2009 de sociëteit van Navigators Studentenvereniging Leeuwarden. Bidden, bijbel lezen, borrelen en feestjes vieren. Vox kent vele doelen. Vox is in het beheer van Stichting Sociëteit Vox.

Stenden NHL Esports

"From humble beginnings to high ends", dat is de slogan Stenden NHL Esports. Samen gaan we een sportieve digitale samenwerking aan!

Studieverenigingen overlegorgaan NHL

SO NHL is hét studieverenigingen overlegorgaan van de NHL Hogeschool te Leeuwarden. Alle studieverenigingen die de NHL Hogeschool kent zijn aangesloten bij het overlegorgaan.

Sv RUN CMD

De studievereniging RUN communication multimedia design, of in het kort RUN CMD, is de studievereniging van de opleiding communication multimedia design. Deze studievereniging is in het collegejaar 2014-2015 geïnitieerd en statutair vastgelegd. In 2014 is het idee een studieverenging te starten begonnen. Zo’n 900 CMD studenten met over het algemeen veel overeenkomende interesses, daar moet toch meer uit te halen zijn? Het bevorderen van kennis en informatie uitwisseling tussen studenten, docenten en professionals onderling staat hierin dan ook centraal. We zien het als een soort kompas, waar iedereen aan mee bouwt. We willen in ieder geval de mogelijkheid en ruimte faciliteren om met je mede CMD’er in contact komen.